A 3. Tatabánya Rally, Rally Sprint betétfutamának A6-os kategóriájában 2. helyen végzett a Dynamic Rally Team Varga Zoltán – Paulovics „Bangyi” András párosa a Lada 2107-essel.
Az XLavina által támogatott csapat két versenyzője izgalmas felkészülésen van túl, mivel a technika ördöge alaposan megtréfálta őket. A nehézségek még az Esztergom Rallyn kezdődtek, ahol már az első szakaszon eltört a váltókulisszájuk, így a szakaszt végig 4. sebességben teljesítették. Természetesen ezt a kuplung bánta, ráadásként a fő fékmunkahenger is bemondta az unalmast.
A két verseny közötti szünet hosszú volt ugyan, de a sok javítanivalóval csak közvetlenül a verseny előtt végeztek Bangyiék. A ráncfelvarrás közel sem sikerült tökéletesre, mivel a versenyt úgy kezdték, hogy a hátsó fékek előbb fogtak, mint az elsők. A hiba a második gyors elején bosszulta meg magát, ahol a páros alaposan megkínálta a lassítót (értsd: totálisan szétcsapta), ezzel közel 20 másodpercet veszítve.
Ilyen kalandos verseny után nem csoda, hogy a srácok nagyon elégedettek a másdok helyezéssel, azonban ígérik, hogy a következő versenyen megpróbálnak kevesebb hibával végigmenni. Most egy kisebb pihenő következik, majd irány az Esztergom Rally, amit a jelen állapot szerint előrébb hoztak. A csapat a váci versenyt sem szeretné kihagyni. A további versenyeken való részvétel pedig már az anyagi helyzeten, a támogatókon fog múlni.