Magyarországon is megkezdődött az Agip-Eni termékváltás: Olaszország első számú energetikai vállalata úgy döntött, hogy kenőanyagait ezentúl Agip helyett a közös ENi márkanév alatt értékesíti. Ez a változás nem csak a márka, hanem a termékek megnevezését is érinti. Az új személygépjármű motorolaj család az i-Sint, és i-Base, míg motorkerékpár olajok az i-Ride elnevezést kapták. Az alábbiakban bemutatjuk a megújult Eni termékpalettát, valamint táblázatok segítségével próbáljuk egyszerűbbé tenni a választást.

Motorkerékpár olajok

i-Ride
A motorkerékpárokhoz tervezett új i-Ride kenőanyagcsalád az eni motorversenyzési kutatásai és tapasztalata alapján jött létre a különféle motorozási stílusok igényeinek kielégítésére. Logónk jelenléte a MotoGP Világbajnokságban azt az aktív szakmai együttműködést és információcserét demonstrálja, amely lehetővé teszi számunkra, hogy új, nagy teljesítményű termékeinket a modern motortechnológia fejlődésével összhangban állítsuk elő és teszteljük.

i-Ride Moto Sports és i-Ride Moto Street & Touring
Sportos, akár terepcélú felhasználásra szánt termékek, amelyeket az Eni a szektor bajnokaival szoros együttműködésben fejlesztette ki a versenyzés szerelmeseinek.

i-Ride Scooter
A szintén nagy igénybe vételt jelentő városi, valamint városon kívüli, túramotorozási felhasználásra tervezett termékek.

Személygépjármű kenőanyagok

i-Sint tech
Ez a legjobb minőségre törekvő vásárlóknak kínált termékcsalád a világ vezető autógyártóinak különleges elvárásait is teljesíti. A termékek rendkívül magas minőségű alapanyagokból és innovatív összetevőkből készülnek, így az i-Sint tech kenőanyagok a gyártók motorolajokra vonatkozó legmagasabb követelményeinek is megfelelnek.

i-Sint
Az i-Sint a legújabb generációs járműmotorokhoz kifejlesztett nagy teljesítményű kenőanyagcsalád, amely bármilyen jármű számára minden körülmények között magas szintű megbízhatóságot kínál, legyen szó akár kisméretű haszonjárművekről, akár sportautókról, benzin- vagy dízelmotorral szerelve.

i-Sint professional
Ezt a termékcsaládot kifejezetten az iparág szakemberei, többek között autószerelők és alkatrész-kereskedők számára fejlesztették ki. Az i-Sint professional kenőanyagok teljesítmény-jellemzői a legnagyobb európai és amerikai szakhatóságok előírásainak is megfelelnek.

Ha még nem ismered a termékek új megnevezéseit, illetve nem tudod, hogy bevált Agip termékedet melyik továbbfejlesztett Eni kenőanyag helyettesíti, az alábbi táblázatok segítségével tájékozódhatsz!