A Duracell akkumulátorok világszerte vezető pozíciót töltenek be, és ezt a profizmust immár Magyarországon a kínálatunkban is elérhető!

PLATINUM AGM sorozat (PRÉMIUM)

A Duracell Platinum AGM prémium akkumulátorai a legjobb választás a legkorszerűbb elektronikus eszközökkel rendelkező autókhoz, melyek rendelkezhetnek az alábbi extrákkal: LCD-nézők, GPS-rendszerek, sztereó, elektromos ablakok vagy ajtók, cellák és okostelefonok töltése, és bármi, ami be van kapcsolva vagy bekapcsol. A prémium AGM design optimális indulási teljesítményt nyújt a megbízható teljesítmény legjobb választásához.

A mai járművek több elektronikus tartozékkal rendelkeznek így extra energiát igényelnek. Duracell Autóipari AGM termékeit kifejezetten azért tervezték, hogy megfeleljenek az alábbiaknak: az LCD kezelése, GPS rendszerek, erősáramú sztereó, powered ablakok vagy ajtók, cellák és okostelefonok töltése.
A hatékonyabb töltéshez tervezték ezeket az akkumulátorokat. Az AGM technológia kétféle élettartamot, 2x megbízhatóságot, 20x rezgésállóság * és 2x ciklusidő *

Ezek a prémium akkumulátorok ideálisak a városi autókhoz vagy off-road járművekhez.. Szintén rendelkezésre állnak

A Duracell OE Exact Fit AGM akkumulátorok a szigorú követelményeknek való megfelelés érdekében.

AGM akkumulátor teljesítmény-megoldásai megfelelnek az autóipar, import jármű, tengeri, power sport, és a kereskedelmi piacokon. A Duracell AGM sorozat különféle fajtái olyan elemeket tartalmaznak, amelyek a jármű és a felhasználók igényeinek leginkább megfelelő kiszolgálását szolgálják

EHP sorozat (extra nagyteljesítményű)

A Duracell EHP (extra nagyteljesítményű) akkumulátorok különleges belső tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyekkel ellenállnak az összes hőmérsékleti viszonynak és az akkumulátor teljesítményének és élettartamának növeléséhez járulnak hozzá. Ezek a prémium akkumulátorok nagy forgatónyomatékot biztosítanak, és tartósságot biztosítanak a megbízható indításhoz a kulcs elfordításától kezdve.

Még a hűvösebb éghajlaton is, a magas alsó küszöbhőmérsékletek okozhatják az akkumulátor hibáját.
A Duracell akkumulátoraival most biztonságosan elindíthatja a járművet meleg vagy hideg körülmények között.
Ezek az akkumulátorok a magas hőmérséklet ellen védenek.

HP sorozat

A Duracell HP (High Performance) vonal kiváló minőségű akkumulátor választást kínál, amely stratégiailag az értéket a nagy teljesítmény mellett integrálja a maximális megbízhatóságot, hosszú élettartamot.

A Duracell autóipari akkumulátorok teljes, erőteljes vonalat kínálnak a karbantartást nem igénylő termékekhez autók, könnyű tehergépkocsik és SUV-ok számára a DURACELL név a megbízhatósággal azonos.

A legfejlettebb számítógépes berendezés, szigorú minőségi tesztelés, a legjobb nyersanyag-összetevők és a különlegesek tervezési jellemzők beépültek teljes egészében az akkumulátor tervezésbe, maximális megbízhatóságot és hosszú élettartamot nyújtva.

STANDARD sorozat

A Duracell (Standard Series) akkumulátorok kiváló minőségűek és nagy teljesítményűek ahhoz, hogy megfeleljenek számos jármű alapvető szükségleteinek. Ezek az akkumulátorok minden gombnyomással megbízhatóan indulnak.

Tisztelettel: Szabó Gyula
Lavina Szerviz Kft.