Nasser Al-Attiyah és Mathieu Baumel, a Toyota GAZOO Racing csapat versenyzői, megnyerték  2019-es Dakar rallyt! Nagyszerű eredmény! Az Eurol a Toyota GAZOO Racing hivatalos  szponzora. A Toyota csapatának minden versenyzője, Nasser Al-Attiyah, a Giniel de Villiers és  Bernhard ten Brinke is Eurol kenőanyagokat használtak a verseny során.

Toyota Gazoo Racing Csapata

Nasser Al-Attiyah domináns módon nyerte meg a 2019-es Dakar-rallyt. Az utolsó szakaszban a  Toyota Gazoo Racing vezetője semmiféle kockázatot nem vállalt. Az Eurol ünnepli a csapat  elképesztő eredményeit.

Al-Attiyah csak a Dakar Rally harmadik napján vette át a vezetést, ezt követően senkit sem  engedett már maga mögé. Al-Attiyah harmadik Dakar trófeáját nyerte 2011-et és 2015-öt  követően

Giniel de Villiers kilencedik helyen fejezte be a versenyt, miután az utolsó szakaszban gyors  segítséget nyújtott csapattársának.

Coronel Testvérek

Maxxis Dakar csapata

Tim és Tom Coronel sikeresen autózott  a Beast-el. A holland testvéreknek sok javítást kellett  verseny közben alkalmazni autójukon, de végül sikeresen célba értek. Összesítve a 43. helyen  végeztek, ami bizonyára nagy változás volt számukra.

Mammoet Rallysport Csapata

Eurol a színfalak mögött