A négytagú Road a hazai hard rock/metal-színtér egyik legnépszerűbb zenekara! 2004 óta pályafutásukat folyamatosan díjak és egyéb szakmai elismerések kísérik. A Lavina segítségével pedig most Te is eljuthatsz egy fergeteges váci koncentre, ahol a Road 2012. július 28-án 21:00 órakor a Vörösházban csap a húrok közé a XX. Váci Világi Vigalom keretében!

Ahhoz, hogy ingyen részt vehess és tombolhass a koncerten, nincs más dolgod, mint REGISZTRÁLNI a Lavina oldalán!

(A koncertre a regisztáció során megadott felhasználóneveddel tudsz belépni)
REGISZTRÁLJ ITT!

SIESS! Csak az első 1000 jelentkezőnek tudunk helyet biztosítani!

[EXPAND A ROAD-ról bővebben!]

A ROAD zenekar 2004-től, az első, NEM KELL MÁS című lemez megjelenését követően kezdte meg aktív pályafutását. Az albumról két videoklip készült, majd következett több országos turné a Depresszió, és a Tankcsapda zenekarok vendégeként, illetve állandó szereplői a PALLAI Metál Fesztiválturnénak.

2006-ban, a MÁSODIK HARAPÁS lemez, a megjelenés hetében a MAHASZ TOP 40-es sikerlista 4-ik helyén nyitott, valamint ezen hét legjobb hazai előadója is egyben. Erről az albumról szintén két videoklip készült.

Szintén ebben az évben megszerezték a „2006 év felfedezettje” szakmai díjat, a budapesti Wigwam Rock Klubban.

A harmadik album, az ARANYLEMEZ a megjelenés hetében, a 2008 évi 11.heti MAHASZ TOP40-es eladási sikerlista 1. helyéig szárnyalt, valamint ugyanezen a héten a legjobb magyar előadója titulust is kivívták.

2009 novemberében jelent meg a HEVES MEGYE LORDJAI DVD+CD, a zenekar 5 éves jubileumi kiadványa több mint 4 órányi tartalommal. Rajta az összes klip, elő koncert, turnéfilm. Egy videoklip készült a lemezhez. A jubileumi kiadvány a Wigwam Rock Palace Arany Nyíl gálán, a közönség szavazatok alapján, „a 2009 év. Hazai előadói lemeze” díjat nyerte el!

2010 októberében jött a negyedik nagylemez EMBERTEREMTŐ címmel, amely a 41-ik heti MAHASZ TOP40-es eladási sikerlista 1. helyezettje, valamint e hét legjobb magyar előadója [/EXPAND]

Kedvcsinálóként nézzétek meg a Road “Lavina izesítésű” videoklipjét: