Hát a fiúk feltették előre a koronát. A pénteki lemezbemutató koncert frenetikusra sikerült, mint ahogy azt a lentebbi képeken is láthatjátok. Az ötödik lemez ugyanis a megjelenés előtt ARANYLEMEZ lett!
A koncerten a közel 2000 rajongó előtt a mindig kemény, és szókimondó együttes frontembere Máté bizony elcsukló hangon köszönte meg mindenkinek a törődést.
És mi az ami még összeköt velük? A Vissza Három című kultikus dal előtt elhangzott monológ önmagáért beszélt. Nagy vonalakban összefoglalva: szeressük az autósportot, szurkoljunk Szabó Chrisnek, az Oxxo Truckos Kiss Norbinak, és Norbinak is!

Hivatalos bolti megjelenés: 2013.03.11

Lemezbemutató koncertek 2013 tavasz:
03.08. – BUDAPEST / Barba Negra Music Club
03.09. – SOPRON / GYÍK – Rockfarsang
03.16. – EGER / I.Egri Bor-Rock Fesztivál
03.22. – KAZINCBARCIKA / Egressy Béni Művház
03.23. – KISKUNFÉLEGYHÁZA / Rocktár
03.30. – HATVAN / Vasutas Művház (Dali
…további koncertek hamarosan…

A ROAD zenekar 2004-től, az első, NEM KELL MÁS című lemez megjelenését követően kezdi meg aktív pályafutását. Az albumról két videoklip készül.

2006-ban, a MÁSODIK HARAPÁS lemez, a megjelenésekor a MAHASZ TOP 40-es sikerlista 4-ik helyén nyit, valamint e hét legjobb hazai előadója is egyben. Újabb két videoklip készül.

„2006 év felfedezettje” szakmai díj, a budapesti Wigwam Rock Klubban.

A harmadik album, az ARANYLEMEZ a megjelenés hetében, a 2008 évi 11.heti MAHASZ sikerlista 1. helyezettje, valamint e hét legjobb magyar előadója. Újabb két videoklip készül.

2009 novemberében jelenik meg a HEVES MEGYE LORDJAI DVD+CD. A zenekar 5 éves jubileumi kiadványa több mint 4 órányi tartalommal. Rajta az összes klip, elő koncert és turnéfilm. Egy videoklip készül a lemezhez. A jubileumi kiadvány a Wigwam Rock Palace Arany Nyíl gálán, a közönség szavazatok alapján, „a 2009 év. Hazai előadói lemeze” díjat nyerte el!

2010 júliusa, MTV ICON „ÁKOS” Ikonná avatása – Siófok Coke Beach http://www.youtube.com/watch?v=5v2WHMyZQFY

2010 októberében jelenik meg a negyedik nagylemez, EMBERTEREMTŐ címmel, amely a 41-ik heti MAHASZ TOP40-es sikerlista 1. helyezettje, valamint e hét legjobb magyar előadója.

2011 januárjában, Oroszlán Szonja főszereplésével elkészül a ’Nem elég’ című dal videoklipje és tavasszal folytatódik az új lemez bemutatása ’Tavaszteremtő Turné’ néven.

2011 októberében elkészül az első, horror kísérleti klipünk az Emberteremtő című dalra.

2012 februárjában a Monte-Carlo Historique Rallye egyetlen magyar párosával, (Kőváry Barna-Tóth Zsolt / Trabant) forgattunk klipet Monaco-ban.

2012 júniusában az MR2 Petőfi Rádió felkérésére, egy akusztikus-átirat kerül felvételre a Magyar Rádió 8-as stúdiójában. Hallgatás: http://www.mr2.hu/akusztik-lejatszo/Road

2012 júniusában az első hazai 3D televízió csatorna a Magyar TV égisze alatt futó M3D kísérleti adásához készülnek élő akusztikus felvételek 3D-ben, 5.1-es hanggal a törökbálinti SSR Stúdióban. Az adás a Londoni Olimpia alatt/közben látható.
[nggallery id=58]