Minden ami a gondtalan autózáshoz kell, nálunk szakértői segítséggel megtalálható diszkont áron.
Webshopunk segítségével kikeresheti a legmegfelelőbb autóalkatrészt és tájékozódhat aktuális akcióinkról.

Lavina Autóalkatrész

A javítóműhelytől a kereskedésig

Történetünk 1985-ben kezdődött egy szerelőműhelyben, gépjárművek javításával. Az autóalkatrész piac fellendülésével 1992-ben, családi vállalkozásként létrejött a Lavina Autó Kft. Működésünk két fő alap elve a Partnereinkkel ápolt kiváló személyes kapcsolat, és a csapatban dolgozó kollégáink magas szintű szakmai tudása. Fejődésünk részeként 2004-től már importőri minőségben láttuk el a régió ügyfeleit, cégeit és vezető szervizeit. 2010-től immár a haszongépjármű alkatrészek területén is megfelelő kiszolgálást biztosítunk a Partnereink részére. Személyesen Vácott és Budapesten várjuk kedves ügyfeleinket!

Szakmai tapasztalat, fiatalos lendület

Huszonhat éves fennállásunk alatt mindig is az egyik legnagyobb értékünknek tartottuk szakértő CSAPATUNKAT. Legyen szó akár az üzletben dolgozó kollégákról, területi képviselőinkről vagy kiszállítóinkról, mindannyian egy rutinos, ügyfélbarát és rugalmas szakmai gárda tagjai. A csapatból többen az autószerelő szakmából vagy egyenesen a Rally pályáról kerültek hozzánk, magukkal hozva az autóalkatrész kereskedelemhez szükséges szakmai hátteret. A folyamatos autóalkatrész ismereti képzéseknek köszönhetően, a lehető legbiztosabban segítjük Ügyfeleinknek a megfelelő autóalkatrészek kiválasztásában.

Termékpaletta – Az igényekhez igazodva

A vásárlói igényekhez alkalmazkodva termékpalettánk jelentősen és folyamatosan bővül: az elmúlt években számos új termékkör és alkatrész (pl. Hengst, Remsa, Zimmermann, Ruville, SCT, Banner, BGA, GSP, Mannol, NRF,  Denckermann, Quinton Hazell, Kavo parts, Loctite, Castrol, Sonax, JP, LUK, NGK, OSRAM, stb.) értékesítésével foglalkozunk. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a számukra megfelelő minőségű és árfekvésű alkatrészt választhassák autójukhoz. Ezért törekszünk arra, hogy a prémium termékek mellett szintén jó minőségű, kiváló ár-érték arányú autóalkatrészeket is forgalmazzunk. Ezt a növekvő alkatrész import termék palettának segítségével tudjuk hatékonyan megvalósítani.  A piac igényeihez igazodó állandó, telephelyenként több tízezer darabos, központi raktárunkban pedig százezer darab feletti raktárkészlettel állunk rendelkezésére.

Saját logisztikai rendszer

Logisztikai rendszerünknek köszönhetően viszonteladóink és szervizpartnereink részére a rendelt mennyiségtől függetlenül térítésmentes kiszállítást biztosítunk. Az utóbbi évek egyik legnagyobb fejlesztése a főváros és környéke áruforgalmának hatékony lebonyolításnak kialakítása volt. Ennek köszönhetően Budapestre és vonzáskörzetébe napi többszöri árukiszállítást tudunk biztosítani. Saját online katalógusunkban Ön is kiválaszthatja a megfelelő alkatrész és meg is rendelheti azt.

Új kihívások

A klasszikus értékesítési módok mellett a jelentős webes fejlesztéseknek köszönhetően elindítottuk Webáruházunkat, ahol piacképes árakkal, letisztult, modern felületen, szakmailag felkészült csapat irányításával várjuk kedves Ügyfeleinket!