Petronas Arbor

mezőgazdaság és

nehézgép

Kemény munka, éjjel-nappal

Éjjel-nappal. Éjjel-nappal. A mezőgazdaság és az építkezés világa hosszú órákat és kemény munkát igényel. Gépek a vállalkozás életének eleme. Ezért van szüksége kenőanyagra, amely fáradhatatlan. Olyan, amely ugyanolyan megbízhatóan, hatékonyan és kitartóan működik, ahogyan vállalkozása megköveteli, biztosítva, hogy minden úgy folyjon, ahogy kellene – belülről kifelé.

A MŰKÖDŐ HATÉKONYSÁG HATÁSAI:

mezőgazdaság és

nehézgép

Súlyos körülmények, hosszú órák. Por, sár és korom. Ez a motor lerakódásának, oxidációjának és kopásának elsődleges oka, ami teljesítményvesztést és nem tervezett állásidőt okoz, ami megnöveli a tulajdonos összes költségét. Kereskedelmi járművek kenőanyagai tökéletes megoldást kínálnak a nagy és tartós teljesítmény elérésére, függetlenül a tereptől, így garantálhatja, hogy a gép hatékonysága évszakokon át  fennmarad.

Napi munkája bizonyosságot igényel

Nehéz ellenőrizni a motor leromlásához vezető külső tényezőket. Ezért döntő fontosságú, hogy biztosak legyenek abban, hogy mi történik a motor belsejében. Kenőanyagok legyőzik a korom, az iszap és a motor kopását, kivételes dugattyútisztítást és optimális viszkozitást biztosítva. Így biztos lehet benne, hogy gépe teljesítménye teljes, egészen az utolsó cseppig.

ELŐNYÖK

Iszap- és koromkezelés

Kenőanyagok megóvják a motort a káros iszap- és koromlerakódásoktól, amelyek befolyásolhatják a megbízhatóságot és a teljesítményt, ezzel növelve a gép tartósságát

Kopásvédelem

A kenőanyagok összetételét úgy tervezték, hogy magas szintű kopásvédelmet biztosítsanak, csökkentve ezzel a gépek nehéz munkáját.

Viszkozitás stabilitás

A PETRONAS Arbor küzd a korom ellen, és ellenáll az oxidációnak, ezáltal lehetővé teszi a gépek számára, hogy optimális viszkozitást tartsanak fenn, és hosszabb ideig védjék a motort.

A dugattyúk tisztasága

Kenőanyagok lehetővé teszik a motor égési folyamatának hatékony működését, garantálva a fontos alkotóelemeinek élettartamát a teljes életciklusa során.

 

Motorolaj

Csökkentett hamutartalmú kenőanyag a traktorok, egyéb mezőgazdasági és földmunkagépek új generációs alacsony károsanyag-kibocsátású motorjaihoz.

Fékfolyadék

Szintetikus fékfolyadék mezőgazdasági gépek és földmunkagépek fékrendszereihez.

Hajtóműolaj

Többfunkciós kenőanyag (UTTO) mezőgazdasági gépek motorjaihoz, sebességváltóihoz, hidraulikus rendszereihez és nedves fékeihez.

Hűtőfolyadék

Fagyálló hűtőfolyadék traktorok, mezőgazdasági gépek és földmunkagépek motorjaihoz.

 

Hidraulikaolaj

Magas viszkozitási indexű hidraulikus folyadék, kifejezetten mezőgazdasági gépek nagynyomású hidraulikus rendszereihez.

STOU

Univerzális kenőanyag (S.T.O.U.) a mezőgazdasági traktorok és gépek motorjaihoz, sebességváltóihoz, hidraulikus rendszereihez és nedves fékeihez

Válaszd ki a megfelelő motorolajat gépjárművedhez:

Ipari kenőanyagok

Haszongépjármű

Személygépjármű

Mezőgazdaság

Motorsport