Petronas URANIA

Erő a szállításhoz

Nehéz odakint és egyre keményebb…

Nagyobb a kereslet, hosszabbak az utak, rövidebbek az időkeretek, élesebbek az árak, magasabbak az ügyfelek elvárásai, szigorúbbak a környezetvédelmi előírások, és a jármű-technológia gyorsabban fejlődik, mint valaha. Mindezek ellenére mégis számíthat rá, hogy betartja a szigorúbb határidőket, keményebb célokat üt el – és elvégzi a munkát.

Most minden eddiginél nagyobb erőre van szükség a folyamatos mozgáshoz – és ugyanez igaz a teherautójára is. Az állandó támadásoknak kitéve a teherautó motorjának ki kell állnia az ellenálló képesség végső próbáját, és meg kell küzdenie azért, hogy erős maradjon az egyre növekvő, intenzív nyomással szemben. Ezért a motorolajnak erősebbnek kell lennie, mint valaha.

Fedezze fel alapvető erősségét

Mivel teherautója folyamatos igénybevételnek van kitéve, a motorolajat megnövekedett hő és káros lerakódások érik, a motor kopása felgyorsul, és a jármű teljesítménye végső soron sérül – ami megnövekedett állásidőhöz vezet, ami a mai piacon elfogadhatatlan.
Ahhoz, hogy ellenálljon az ellenséges környezetnek a motor mélyén, és biztosítsa, hogy teherautója képes legyen megtenni a távolságot és sikeres legyen, az olajnak hihetetlenül tartósnak kell lennie. A mag szilárdságára van szüksége ahhoz, hogy megtartsa optimális viszkozitását, és hosszabb ideig erősebb maradjon. Ezért fejlesztettük ki az új PETRONAS Urania StrongTech™ technológiát.

Az új StrongTech™ technológiával

hosszabb ideig erős marad

Az újonnan kifejlesztett PETRONAS Urania StrongTech™ technológiával úgy lett kialakítva, hogy hosszabb ideig erősebb maradjon, egyedülállóan erős folyadékfilmet képezve a teljesítmény és a jövedelmezőség maximalizálása érdekében.
 
Az újonnan megerősített molekulaláncok megkötik a kormot, hogy fenntartsák az optimális viszkozitást, és védelmet nyújtsanak a kopás és az oxidáció ellen, meghosszabbítják az olajcsere intervallumokat és a motor élettartamát, és megtartják a motorerejét a mozgáshoz, bármiről is legyen szó.

tulajdonos üzemeltető

Nehéz a munka az utakon – és ezt mindenki másnál jobban tudja, ha tulajdonos üzemeltető. Komoly időjárási körülmények között és nehéz útviszonyok között továbbra is a munkára kell összpontosítania. És ezt egyedül csinálod, hosszú heteken át az úton. Ahhoz, hogy továbbra is mozogjon és megtegye a szükséges távolságot, minden kihívást leküzdve az út során, valódi rugalmasságot kell mutatnia.

Meg kell találnod magadban az alapvető erőt – és a motorolajodnak is ezt kell tennie.

flottamenedzser

Egy vállalkozás hírneve attól függ, hogy minden alkalommal időben teljesítenek-e – és ez komoly nyomás alá helyezi Önt, ha Ön flottamenedzser. Annak érdekében, hogy vállalkozása mozogjon, maximalizálnia kell a hatékonyságot, kezelnie kell a járművezetőket, és meg kell felelnie az egyre összetettebb előírásoknak, miközben törekednie kell nyeresége fenntartására és növelésére.

Ennek eléréséhez és sikeréhez támaszkodnia kell járműveire – ezért a választott motorolaj létfontosságú.

Szervizek

A sikeres üzlet felépítéséhez a műhelyeknek be kell tartaniuk az ígéreteket, célokat és időben – minden alkalommal. Ha Ön műhelyvezető, akkor tudja, hogy akár vasárnap délután 3 óra, akár hétfőn hajnali 3 óra van, ügyfelei vállalkozásait mozgásban kell tartania, mert különben a dolgok leállnak.

Következésképpen a műhely személyzetének támaszkodnia kell saját erejükre – valamint az általuk használt motorolaj teljesítményére.

ELŐNYÖK

Erős üzleti növekedés

A PETRONAS Urania megfelel a legújabb OEM-követelményeknek a meghosszabbított csereperiódusokra vonatkozóan – és tovább tartja a járműveket az úton, segítve a nyereséges növekedést.

Kiemelkedő jármű és motor teljesítmény

Innovatív StrongTech™ technológiánk segít hosszabb ideig fenntartani az üzemanyag-hatékonyságot, hozzájárulva a jobb megbizhatósághoz és a tartós teljesítményhez.

környezeti felelősségvállalás

A kibocsátási előírások folyamatos fejlődése ellenére a PETRONAS Urania egyedülálló összetételét úgy tervezték, hogy megfeleljen a legszigorúbb globális környezetvédelmi szabványoknak.

Bemutatjuk az új PETRONAS Urania motorolaj termékcsaládot

A motorolajnak ellen kell állnia az egyre nehezebb körülményeknek, de a hagyományos olaj nem feltétlenül elég rugalmas. Ráadásul a szigorodó károsanyag-kibocsátási előírások azt jelentik, hogy sok hagyományos olaj egyszerűen nem képes megfelelni ezeknek a modern igényeknek.

Ez az oka annak, hogy az új PETRONAS Urania StrongTech™ technológiával úgy lett megtervezve, hogy hosszabb ideig erősebb maradjon, egyedülállóan erős folyadékfilmet képezve, amely meghosszabbítja az olajcsere intervallumokat és a motor élettartamát, maximalizálja a teljesítményt és a jövedelmezőséget, és biztosítja az alapvető erőt a mozgáshoz.

Petronas Urania 5000

Különleges erő. A leghosszabb olajcsere-intervallum és csökkentett üzemanyag-fogyasztás (az 5W-30 változatokhoz).

Petronas Urania 3000

Továbbfejlesztett tartósság. Hosszabb olajcsere intervallum.

Petronas Urania 800

Alaperő. Erős olajfilm.

Válaszd ki a megfelelő motorolajat gépjárművedhez:

Ipari kenőanyagok

Motorsport

Copyright © 2021 Lavina Szerviz Kft. All rights reserved.