A Lavina Cégcsoport fennállása során egyre nagyobb szerepet kapott a kenőanyagok értékesítése. A töretlen fejődésnek és az évről-évre növekvő forgalmunknak köszönhetően a kenőanyagok nagykereskedelmi forgalmazását a Lavina Szerviz Kft. 2002-től immár húsz éve önálló kiemelt üzletágként végzi. A cégcsoport éves kenőanyag értékesítése közel 3 000 000 liter, ennek köszönhetően már meghatározóvá vált a régió kenőanyag piacán.

Közlekedési személy- és haszongépjármű, valamint ipari kenőanyagok teljes palettáját raktárról forgalmazzuk.
A kenőanyag felhasználás minden szegmensében jelen vagyunk.
Termékválasztékunk kizárólag minőségi, nagy teljesítményű kenőanyagokból áll.


Közvetlen kenőanyag gyártói kapcsolatunk biztosítja a garantált magas szintű naprakész szakmai hátteret, és a forgalmazott termékek eredetiségét, kiváló minőségét, valamint a teljes körű garanciát a nálunk vásárolt kenőanyagokra.
Régiós raktárainkban átlagosan több mint 450 000 liter kenőanyagot tartunk készleten. A 100 ml-es terméktől kezdve az 1000 literes konténerig minden kiszerelést raktárról kínálunk partnereink igénye szerint.

Kimelt márkáink a Petronas prémium kenőanyagok melyek között megtalálhatóak a

Petronas Syntium (személy- és kishaszongépjármű) motorolajok
Petronas Urania Green sorozat (haszongépjármű) motorolajok
Petronas Tutela hajtóműolajok
Petronas Arbor mezőgazdasági gépek számára kifejlesztett kenőanyag sorozat

Cégünk ezen márkákra a PETRONAS Lubricants International (PLI) magyarországi szerződött partnere és a
Petronas kenőanyagok hivatalos magyarországi forgalmazója, termékeink közvetlenül a gyártótól kerülnek beszerzésre.

Cégünk kereskedelmi folyamatait tanúsított EN ISO 9001:2008 szabványnak
megfelelően működtetjük, magas szintű folyamatosan fejlesztett
rugalmas kiszolgálást biztosítva partnereink számára.

Kereskedelmi partnereink számára korszerű online, szakmai alapokra épülő nagykereskedelmi webáruházat üzemeltetünk. A folyamatos fejlesztéseknek és frissítéseknek köszönhetően, naprakész kenőanyag gyártói és gépgyártói valamint ár és készlet információk mellett, egyszerűen és gyorsan rendelhetnek kenőanyagot raktárainkból.

Célunk, hogy átfogó képet adjunk a kenőanyag márkáink által biztosított és a gépgyártók elvárásait teljes körűen kielégítő választékából. Megkönnyítjük a szerteágazó és egyre bonyolultabb kenőanyag specifikációkhoz megfelelő kenőanyag kiválasztását. A speciális termékektől a legáltalánosabb kenőanyagig minden egy helyen megtalálható.