Castrol Edge Titanium 5W-30

A teljesítmény határainak kitolásával a Castrol elkészítette eddigi legerősebb motorolaját, a TITANIUM FST™ összetételű Castrol EDGE-t.
Az elmúlt évtől megújult a Castrol EDGE sorozat, így létrejött az Castrol Edge Titanium sorozat. Az új technológia megkettőzi az olajfilm erejét, megakadályozva annak megszakadását és hatékonyan csökkenti tovább a súrlódást. Biztosítja a motor megfelelő működését és védelmét, minden körülmény között.
A sorban utoljára, a Castrol EDGE FST 5W-30 is megújult, pontosabban kapott egy újabb “ikertestvért” is nevük Castrol Edge  Titanium FST 5W-30.
A két olajat végződése ⇒”LL” ⇒”C3, és a gépgyártói minősítései különböztetik meg!

Vagyis: Castrol Egde Titanium FST 5W-30 LL Castrol Egde Titanium FST 5W-30 C3
castrol Edge titanium FST 5W-30

(a Castrol Edge FST 5W-30 gyártása várhatóan hamarosan megszűnik, és utána csak a két TITANIUM FST™ adalék rendszerrel gyártott termék marad)

Miért éppen a CASTROL EDGE?

A mai motorok nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, magasabb üzemi hőfokon, nagyobb nyomáson működnek, mint valaha.
A Castrol EDGE a legerősebb és legfejlettebb motorolaj családunk. Az egyedülálló Fluid Strength Technológia™ az olaj erősítésén keresztül csökkenti a fémfelületek közötti súrlódást

A CASTROL LEGERŐSEBB OLAJA – A TITÁNIUM EREJÉVEL

Castrol Edge

Az új, TITANIUM FST™ összetételű Castrol EDGE a valaha készített legerősebb és legfejlettebb motorolajunk. Az új technológia megkettőzi az olajfilm erejét, megakadályozva annak megszakadását és hatékonyan csökkenti tovább a súrlódást. Biztosítja az Ön motorja megfelelő működését és védelmét, minden körülmények között.


 

 Castrol EDGE     Castrol EDGE   Castrol EDGE

AKÁR 45%-KAL ERŐSEBB, MINT A FŐ VERSENYTÁRSUNK OLAJA*

AKÁR 15%-KAL CSÖKKENTI A SÚRLÓDÁST**

LEGALÁBB 140 ÓRÁVAL TOVÁBB MEGŐRZI EREJÉT***


A termékek rendelhetőek a Lavina Szerviz Kft. összes kirendeltségén, kiskereskedelmi webáruházában, és  területi képviselőinél.Kenőanyag webshop
A Castrol Egde Titanium FST 5W-30 LL,
és a Castrol Egde Titanium FST 5W-30 C3
a viszonteladói Webshopban is elérhető: www.lavinaolaj.hu


*Változó sebességgel végzett folyadékerősségi tesztünkön a TITANIUM FST™-vel készülő Castrol EDGE akár 45%-kal kevesebb érintkezést eredményezett a fémalkatrészek között, mint egyik fő versenytársunk terméke.
**Vizsgálataink során a TITANIUM FST™ összetételű Castrol EDGE akár 15%-kal alacsonyabb súrlódást eredményezett, mint a TITANIUM FST™-t nem tartalmazó, azonos Castrol olaj.
***A motor kopásának független vizsgálata során a TITANIUM FST™ összetételű Castrol EDGE olajok több mint 140 órával tovább megőrizték az olajfilm erősségét, mint a TITANIUM FST™-t nem tartalmazó, azonos Castrol olajok.

forrás: Castrol.com, Castrol Hungária

videó forrás: Castrol Hungária