A Castrol Elixion és Castrol Enduron termékeit felváltja a Castrol Vecton termékcsalád.
Az új termékek piaci bevezetése 2015 áprilisától folyamatosan történik.
A raktárkészlet kifutásával folyamatosan váltódnak át a régi cikkszámok.

Az új Castrol Vecton haszongépjármű motorolajok
képesek alkalmazkodni a változó motorüzemi körülményekhez.

Csökkentik az üzemanyag- és olajfogyasztást, növelik az olajcsere-periódust,
meghosszabbítják az alkatrészek élettartamát és lehetővé teszik
a motor számára,
hogy leadhassa maximális teljesítményét.


A táblázat mutatja
a Castrol haszongépjármű
motorolaj termékcsaládban
végbement változásokat.


 

 

 Castrol Vecton System 5

A Castrol System 5 nem egy adalék, hanem egy olyan műszaki rendszer, amelynek segítségével a Vecton motorolajok, jobban teljesítenek az Ön járművében is, mint azt az iparági szabványok megkövetelik.

Lássuk, miből is áll össze a rendszer:


 Castrol vecton üzemanyag fogyasztás csökkentés

1437138248897Manapság az üzemanyag-költségek igen komoly kihatással vannak a közúti szállítás jövedelmezőségére. A  System5 Technology révén elsőrangú viszkozitás-megtartó képességgel bír a teljes olajcsere-periódusban, így segítve az üzemanyag-fogyasztás csökkentését.


Castrol vecton olaj fogyasztás csökkentés

1437138258979 A System5 Technology kimagasló védelmet tesz lehetővé a dugattyú-lerakódások ellen. Még az esetleg már meglevő lerakódások feloldásában is segít, biztosítva, hogy a gyűrűk kifogástalanul elláthassák feladatukat, csökkentve így az olajfogyasztást.


Castrol vecton olajcsere növelés

1437138269429 A motor igen barátságtalan környezet, számos kártékony szennyező anyaggal. Csapdába ejti és semlegesíti a káros szennyeződéseket, jelentősen növelve ezzel hasznos élettartamát, növelve az olajcsere-periódus hosszát.


castrol vecton motor teljesítmény növelés

1437138292658 A gondot a korom okozza. Egyenként a koromszemcsék nem okoznak komoly gondot, de abban az esetben, ha nagyobb egységekké állnak össze, már sokkal pusztítóbb hatást válthatnak ki. A System5 Technology hatékonyan veszi fel a harcot a korom összeállásával.


Castrol vecton motoralkatrész védelem

1437138281763 Mikor a motoron belül fém a fémmel érintkezik, kritikus alkatrészek szenvedhetnek károsodást. Az olajcsere-periódus során az olaj azon képessége, hogy ellenálló védőfilmet tudjon létrehozni, kritikus a motoralkatrészek élettartama szempontjából.


NAGYKERWEBSHOP

 

forrás: castrol hungária