Cégünkről

20 év 20 mondatban

A Lavina Autó Kft. 1985-ben kezdte meg működését. Üzleti tevékenységének középpontjában a 90-es évek elejéig a gépjárművek javítása, majd 1993-tól fő profilunk az autóalkatrészek forgalmazása állt.

A vállalkozás Vácott kezdte működését, azonban a kiskereskedelmi értékesítés fejlesztése érdekében folyamatosan bővítettük értékesítési pontjaink számát. Cégünk kezdetben a Láng Kft. területi nagykereskedőjeként, 2004-től pedig már importőri minőségben biztosít ügyfeleink számára bármilyen autóval kapcsolatos alkatrészt, felszerelést. Gépjármű-állományunk, valamint logisztikai rendszerünk lehetővé teszi, hogy viszonteladóink részére a kezdetektől fogva térítésmentes kiszállítást biztosítsunk.

A töretlen fejlődés és a folyamatos fejlesztés eredményeként 2002-ben a kenőanyag forgalmazás önálló üzletágként, Lavina Szerviz Kft. név alatt folytatódott, amelyet a Lavina cégcsoport fő ismérvei, a fejlett és rugalmas logisztikai rendszer, a gyors és hatékony kiszolgálás, valamint a cég és partnerei közötti közvetlen kommunikáció jellemez. Az elmúlt években a „Lavina Autó Kft által ajánlott szerviz” hálózat eredményeként folyamatos együttműködés jött létre cégünk és a régió szervizei között.

Kedvező árakon a legnagyobb választékot kínáljuk minőségi alkatrészekből. A piac igényeihez igazodó állandó, több tízezer darabos autó- és kenőanyag raktárkészlettel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A Lavina Cégcsoport mára már országszerte elismert, a régió piacvezető vállalkozásává lépett elő.

Fejlődés a közelmúltban

Mivel cégünk egyik fő prioritása az autóalkatrész piaci trendek követése, ezért – a vásárlói igényekhez alkalmazkodva – termékpalettánk jelentősen bővült: az elmúlt években számos új termékkör és alkatrész értékesítésével foglalkozunk. Az utóbbi évek egyik legnagyobb kihívását a főváros és környéke áruforgalmának hatékony lebonyolítása jelentette. Ennek érdekében Budapestre és vonzáskörzetébe napi többszöri árukiszállítást vezettünk be. A logisztikai fejlesztések során lehetőségünk nyílt Budapest XV. és XVI. kerületének, valamint keleti agglomerációjának lefedésére.

Az elmúlt évek további kiemelt célja a Lavina Szerviz Kft., azaz a Lavina Cégcsoport kenőanyagokkal foglalkozó ágazatának fejlesztése. Ennek érdekében folyamatosan törekszünk termékpalettánk bővítésére: a 2008-as évtől az Agip kenőanyagok képviseletét végezzük sikerrel. 2009-ben már a legnagyobb személyautó kenőanyag értékesítő cég lettünk Agip termékekből. 2010-es évtől további két jelentős márka kiemelt nagykereskedői munkáját látjuk el. Ennek eredményeként az éves 2 millió literes eladási határt is elértük. Szintén a tavalyi év szakmai sikere, hogy a Castrol Hungária Kft. a Castrol kenőanyagok kiemelt nagykereskedői munkáját bízta cégünkre.

Új kihívások

A klasszikus értékesítési módok mellett a jelentős webes fejlesztéseknek köszönhetően elindítottuk az XLavina webáruházat, ahol piacképes árakkal, letisztult, modern felületen és szakmailag felkészült csapat irányításával várjuk kedves Ügyfeleinket!