Az Eurol évek óta támogat Dakaron induló csapatokat.
A Dakar rally neve fogalom és a mai napig ezt tartják a világ legkeményebb hosszútávú rally versenyének. A verseny és a felkészülés ideális platform a tesztelésére, és bizonyítani az Eurol termékek minőségét.
A legkeményebb körülmények kitolják és megmutatják Eurol termékek, – beleértve a kenőanyagok és hűtőfolyadékok – , határait A Dakar Rallyra csúcsteljesítményt kell nyújtani
2015 verseny
A Dakar 2015 Rally január 4-én indult 2015 Buenos Aires, Argentínából és véget ér január 17-én ugyanazon a helyen. Bolíviai és chilei terepek, szakaszok is szerepelnek a 9000 km-rally távjábanparcours-carte
Knock-out a versenyen
A hosszú szakaszok és nehéz körülmények lényegében azt jelentik, hogy komoly életben és versenyben maradási harc lesz minden Dakar résztvevőnek. Ez részben köszönhető, hogy a zord és barátságtalanok a terepek mindhárom országban. De a hő is fontos szerepet játszik, hiszen a Dakar Rally alatt Dél-Amerikában nyár van.

Az Eurol csapatok
Akárcsak a korábbi években, az Eurol újra szponzorál több csapatot, köztük a Eurol VEKA MAN Rally Team, Mammoet Rallysport, Bernhard Ten Brinke, Jurgen van den Goorbergh, Xavier de Soltrait, a Top Trucks Dakar Team, a Riwald Dakar Team és a MAXXIS Dakar Team Tim Coronel.