Hologrammal a hitelesség érdekében

A Castrol motorolajok a legjobbak közé tartoznak a világon. Minőségük egyedülálló,EDGE FST 5W 30 4L akcios cimkevel 1 ezt bizonyítja több jónevű autómárka ajánlása és elfogadása is. Számos autógyártóval dolgozunk együtt már a motorok fejlesztésétől annak érdekében, hogy a Castrol kenőanyagok a legmodernebb motorok esetében is és minden üzemeltetési, valamint környezeti körülmény között a létező legmagasabb szintű üzembiztonságot garantálhassák.

 

Hogy Önt vásárlóként és termékeink felhasználójaként ne érhesse csalódás, illetve annak érdekében, hogy autója mindig a megérdemelt maximális védelmet kaphassa termékeinktől, legnépszerűbb motorolajaink, a Castrol Edge és Magnatec 1 és 4 literes kiszereléseit egyedi hologram-védelemmel láttuk el. Keresse eredeti, hologrammal jelölt motorolajainkat és biztosan nem fog csalódni!

 

A hologramos Castrol termékek választása a minőség biztonságával jár – és még szerencsét is hozhatott! Új, 4 literes kiszerelésű hologramos termékeink vásárlóit 2013. március 18-tól június 14-ig nyereményakció várta. Az akciós időszakban minden 4 literes EDGE és Magnatec termékünkön nyereményszelvény található. Kérjük töltse ki és küldje vissza címünkre (Castrol Hungária Kft. 1095 Budapest, Soroksári út 30-34/E) a VÁSÁRLÁST IGAZOLÓ BLOKK, VAGY SZÁMLA MÁSOLATÁVAL EGYÜTT 2013. június 14-ig. A beküldők között értékes ajándékokat sorsoltunk ki:

– 10 db Samsung Galaxy TAB 2 Espresso 7″ 8GB WiFi + 3G tipusú tablet készüléket

– 20 db Castrol galléros pólót

– 30 db Castrol focilabdátCAS_2014FIFA_STD_3D_D_S_250