Nasser Al-Attiyah megszerezte 5. Dakar-rali győzelmét.

A briliáns Al-Attiyah az 5. Dakar győzelmet aratja,
Van den Brink a kamionok között pedig a 3. helyen végzett.

Nasser Al-Attiyah megszerezte 5. Dakar-rali győzelmét, miután domináns teljesítményt nyújtott Szaúd-Arábiában. Martin van den Brink az Eurol Rallysport legénysége egyéni legjobb 3. helyezésével büszkélkedhetett az összetettben. Visszatekintünk az Eurol által támogatott csapatok figyelemre méltó teljesítményére.

TOYOTA GAZOO Racing >>>

Nasser Al-Attiyah irányította a versenyt az autók kategóriájában, miután néhány fő ellenfele nagy hibát követett el. Ez hozzásegítette a katarit a kényelmes vezetéshez, és nem kellett mást tennie, mint a pihenőnap után. Hihetetlen teljesítménnyel tette ezt a második héten, és több mint egy órával távolabb végzett az első versenyzőtől. Al-Attiyah ötödször nyerte meg a Dakart, és a Toyota Gazoo Racing harmadik győzelmével ajándékozta meg a legnehezebb versenyt.

 

Henk Lategan a második héten javított néhány hibát, és ötödik lett.

 

+ 4. és 5. helyen is “Eurol-os” versenyző

Giniel de Villiers egy újabb Dakart fejezte be, és stílusosan csinálta. A dél-afrikai versenyző a nehéz versenyt a dobogótól lemaradva a negyedik helyen fejezte.

 

 

Eurol Rallysport

Martin van den Brink az első Dakar-győzelemre vadászott a teherautó-kategóriában, de a verseny legutolsó szakaszán balszerencse miatt kimaradt. Van den Brink versenyben volt az összetettben, és hidegen tartotta a fejét a verseny alatt, amikor megnyerte a 11.szakaszt , ami 2016 óta az első szakaszgyőzelem. Van den Brink két órát veszített a rally utolsó előtti szakaszán, és ez végül sokba került neki. egy lövés a győzelemre. Végül Van den Brink megelégedett a harmadik hellyel a szintén holland Janus van Kasteren és Martin Macik mögött. Ez az egyéni legjobb eredménye.

 

Válasszd ki melyik a megfelelő kenőanyag számodra,
Eurol web kenőanyag katalógus: