Folyamatos fejlődés – termékbővítés augusztus 20-a után újabb termékekkel!

A Lavina Szerviz Kft. 10 éves fennállása során (amióta önálló cégként végzi a kenőanyagok értékesítését) a folyamatos fejlődés jellemezte. Ennek köszönhető, hogy a Mobil kenőanyagok után számos világmárka  (Castrol, Eni/Agip) forgalmazásában sikereket érünk el. Nemrég újabb mérföldkőhöz érkeztünk, mivel megkezdtük az Eurol kenőanyagok értékesítését is.

Közös célok, közös értékek

A Holland cég nem csak múltjában, hanem a munkához, a szakmához való hozzáállásban is ugyanolyan képet mutat, mint a Lavina cégcsoport. Mindkét cég családi vállalkozásként indult, amelynek célja egy adott piac megfelelő ellátása volt, kiváló szolgáltatással. Hozzánk hasonlóan az Eurol is elkötelezett támogatója az autósportoknak, amellyel termékeik minőségének bemutatására, valamint a kiváló teljesítmények elismerésére törekszik. Természetesen ez önmagában még nem lett volna elég egy jó üzleti kapcsolat megteremtésére.

Miért éppen az Eurol?

Legfőbb célunk egy olyan európai kenőanyag gyártó partner megkeresése volt, amely megfelelő minőséget, ugyanakkor elérhető árat biztosítson a motorolajok és kenőanyagok piacán. Szintén prioritásként kezeltük a széles termékpaletta meglétét, azaz, hogy az adott partner nem csupán a személygépjármű kenőanyagok terén, hanem a haszongépjárművek terén, az ipari vonalon és egyéb speciális termékek forgalmazásában is kiemelkedő. Az Eurol minden feltételnek eleget téve meggyőzött minket arról, hogy hosszú távú, megbízható szakmai kapcsolatot építhetünk ki.

Az Eurolt Johan Pfeiffer alapította 1977-ben mint új, független holland olajmárkát. Tevékenységük középpontjában kezdetben a motorkerékpár ipar állt, majd ezt követte az személygépjármű ipar és mezőgazdaság.

Az Eurol Európa egyik legmodernebb üzemében (Nijverdal, Hollandia) készíti és csomagolja termékeit. A csúcstechnológiás előállítási eljárás biztosítja a nyersanyagok és összetevők pontos adagolását, amely nagymértékben javítja az olajok állagát és minőségét. Az olajok előállítása során csak a legjobb minőségű bázisolajokat és vezető adaléktechnológiákat alkalmazzák, amely a legmagasabb minőségű, megbízható teljesítménnyel rendelkező kenőanyagokat eredményezi.

A szakismeretnek és tapasztalatnak köszönhetően az Eurol minden alkalmazási területhez megfelelő teljesítményű kenőanyagot biztosít. Az Eurol kenőanyagok maximális és biztonságos teljesítményét a folyamatosan ellenőrzött, a gyakorlatban is kipróbált fejlesztések biztosítják.