Tom Coronel új festéssel a TCR Europe Series 2023-ban

Kell egy kis idő, amíg megszokjuk a TCR Europe Series új szezonját. Tom Coronelt ebben a szezonban láthatjuk először versenyezni nem élénksárga, hanem fekete Audi RS 3 LMS-ben.
Mindennek köze van az új főszponzorhoz, a Tricorp Workwear-hez. Ami nem változott, az az Eurol támogatása. Az Audi RS 3 LMS-t a SYNGIS technológiával felszerelt Eurol Specialty kenőanyag versenysorozatunkkal is ellátjuk ebben a szezonban. Ez biztosítja, hogy Tom ismét minden körülmények között biztosítva legyen az optimális teljesítményről és védelemről.

Április 28-án újra kezdődik a TCR Europe Series szezonja a portugáliai Portimãóban található Autódromo Internacional do Algarve-ban. Tom Coronel lesz az egyetlen holland, aki a belga Comtoyou Racing csapat Audi RS 3 LMS-ével versenyez.

Tavaly Tom Coronel az egyik legjobb szezonját érte el a nemzetközi túraautó-versenyen. A TCR Europe Series-ben két győzelmet és hat dobogós helyezést ért el, és annak ellenére, hogy a hét versenyhétvége közül egyet más kötelezettségek miatt ki kellett hagynia, a szezont a második helyen zárta a pilótabajnokság végső helyezésén.

TCR Europe 2023 naptár:

április 28-30, Autodromo International do Algarve, Portugália
május 12-14, Pau, Franciaország
május 26-28, Circuit de Spa-Francorchamps, Belgium
június 16-18, Hungaroring, Magyarország
június 21-23, Circuit Paul Ricard, Franciaország
szeptember 22-24, Autodromo Nazionale Monza, Olaszország
október 20-22, Circuit de Barcelona-Catalunya, Spanyolország

Válasszd ki melyik a megfelelő kenőanyag számodra,
Eurol web kenőanyag katalógus: