Az Eurol háromféle, teljesen szintetikus haszongépjármű motorolajat vezetett be. Ezeket a diesel haszongépjármű motorolajokat kamionok, traktorok, buszok és építőipari munkagépek részére fejlesztették ki. Az Eurol olaj – társasság minőségi termékei egyedi karakterisztikával rendelkeznek, hogy az Ön járművei számára optimális teljesítményt biztosítsanak.
EUROL MARATHOL FE 5W-30
Bemutatjuk az első alacsony viszkozitású diesel haszongépjármű motorolajunkat. Ez a motorolaj üzemanyagot takarít meg és alacsonyabb lesz a káros anyag kibocsátás. A Marathol FE 5W-30 kiterjesztetett olajcsere periódusra alkalmas, csökkentve ezáltal a karbantartási költségeket.
Elérhető kiszerelések: 20L, 60L és 210L
EUROL Marathol 5W30FE

EUROL GEO-MAX 10W-40
Ez az univerzális diesel motorolaj lefedi a járműpark nagy részét. Ez a motorolaj a legkülönbözőbb járművekhez használható, legyen szó idős vagy új járműparkról – korom részecskeszűrővel vagy anélkül. Ez egy ideális motorolaj szervizek és javító/karbantartó műhelyek számára.
Elérhető kiszerelések: 20L, 60L és 210L
EUROL GEO MAX10W40

EUROL SYNTRUCK XLD 10W-40
Ez a diesel motorolaj az Eurol Syntruck CF 10W-40 utódja. Ez az új és továbbfejlesztett formula jobb motorvédelmet biztosít a hengerfalak megégése ellen, kiváló oxidációs stabilitással bír és kiválóan ellenáll a magas hőmérsékletnek.
Elérhető kiszerelések: 1L, 5L, 60L és 210L
EUROL SyntruckXLD 10W40

További termékinformációk: https://lavina.hu/termeklap