A Lavina Szerviz Kft. az ipari kenőanyagok, nagy tapasztalatokkal és szakértelemmel rendelkező forgalmazója 2002 óta.

A minőség és a környezetvédelem iránti elkötelezettségünk, valamint a magas szintű kenőanyag szolgáltatásaink garantálják, hogy megőrizzük és megerősítsük szerepünket az iparágban.

Saját kenéstechnikai laboratóriumunk felszereltsége, a nagy tapasztalattal rendelkező szakértő értékesítőink, a folyamatos kenéstechnikai tovább képzéseink, rugalmas és gyors logisztikai rendszerünk és jelentős kenőanyag raktár készletünk
(átlagosan 450 000 liter) garantálják, hogy a legmagasabb vevői igényeknek megfelelő termékeket tudunk biztosítani Partnereink részére. Az ipari kenőanyag választékunkban a csúcsminőségű és speciális termékek mellett az ipar összes kenési igényének megfelelő és kipróbált kenőanyag megtalálható.

KENŐANYAG SZAKÉRTŐK – MINŐSÉG – MEGBÍZHATÓSÁG

Az ipari kenőanyagok felhasználásához, az általuk kínált kiváló kenőanyagok maximális kihasználásához szakértelem és a megfelelő tapasztalat elengedhetetlen. Az ipari vállalatok szakembereit magasan képzett, a kenőanyag fejlesztéseket, trendeket folyamatosan követő tapasztalt szakértő értékesítő és magasan kvalifikált kenéstechnikai mérnök csapatunk támogatja. Minden esetben az alkalmazásokhoz megfelelő technikai szolgáltatásokat biztosítják partnereinknek. A kenőanyag szakértői csapatunk minden kenéssel kapcsolatos kérdésben gyors és megbízható segítséget ad, legyen szó az adott alkalmazáshoz legmegfelelőbb kenőanyag kiválasztásáról, a kenőanyagokkal kapcsolatos általános kérdésekről vagy a technikai problémák megoldásáról. A kenéstechnikai szolgáltatásainkkal, szaktudásunkkal, partnereink hatékonyabb és gazdaságosabb kenőanyag felhasználást érhetnek el.

KENŐANYAG DIAGNOSZTIKA

Saját kenéstechnikai laboratóriumunk felszereltsége, a nagy tapasztalattal rendelkező szakértő vegyész mérnők és technikus csapat, a kenőanyagok rendszeres vizsgálatával nyomon követhetik a gépek, berendezések és a felhasznált kenőanyagok állapotát. Ezzel megelőzhető a költségesen javítható gépek károsodása és azok a folyamatos termelésből való, kiesése.
A helyszíni kenőanyag vizsgálattal a termelés leállása nélkül képesek megvizsgálni a kenőanyag-tölteteket, azonosítani, majd kijavítani az estleges problémákat. A kenőanyag elemzése, karbantartása segítségével akár a töltetek a felhasználásra megfelelő állapota vissza állítható vagy a felhasználási idő tartalom kiterjeszthető.

FLUID MANAGEMENT

A teljes körű fluid-menedzsment biztosításával minden a kenőanyagokkal kapcsolatos tevékenységben hathatós segítséget adunk a partnereinknek a kenőanyagok megfelelő felhasználásához. Kiemelten a fémmegmunkálási tevékenységet folytató vállalatok számára. Ennek segítségével is támogatjuk és segítjük a partnerei termelésének biztonságát, és a kenőanyagok gazdaságos felhasználását.
A szolgáltatás biztosítja a kenőanyagokkal és fluidokkal kapcsolatos teljes körű tevékenységet.

IPARI KENŐANYAGOK VÁLASZTÉKA

KÉRJEN AJÁNLATOT
Szakértőink szívesen segítenek Önnek.