Cégünkröl

Lavina Szerviz Kft. – Biztos pont a kenőanyag piacon


   Lavina kenőanyag üzletág

Lavina Szerviz Kft. már közel 30 éve ismert név a kenőanyag- és gépjármű alkatrészpiacon.
A szakmaiságnak és a fiatalos, de nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatnak köszönhetően cégcsoportunk mára KÖZÉP-EURÓPÁBAN is elismert, a régió egyik meghatározó vállalkozásává lépett elő. Fő tevékenységünk a kenőanyagok értékesítése, amellyel nemzetközi szinten is folyamatosan növeljük piaci lefedettségünket.

Mára egy dinamikusan fejlődő, szakmailag teljes mértékben felkészült nemzetközi szakértő csapat által irányított cégcsoportot építettünk fel. Célunk, hogy közép-európai jelenlétünket, piaci részesedésünket növeljük.

A Lavina Cégcsoport fennállása során egyre nagyobb szerepet kapott a kenőanyagok értékesítése. A töretlen fejlődésnek és az évről-évre növekvő forgalmunknak köszönhetően a kenőanyagok forgalmazását a Lavina Szerviz Kft. immár 14 éve önálló üzletágként végzi.

A kezdetben autóalkatrész-értékesítésre fókuszáló vállalkozásból egy napi szintű piacra rugalmasan és felkészülten reagáló, szakmai csapat által irányított cégcsoportot építettünk fel, amely minden – alkatrésszel vagy kenőanyaggal kapcsolatos – problémára tudja a megoldást.

Ügyfeleink magas szintű kiszolgálása érdekében folyamatosan bővítjük raktárkészletünket, fejlett és rugalmas logisztikai rendszert építettünk ki, valamint az ország minden régiójában elérhető területi képviselőink segítségével személyesen is tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel.

A Lavina Cégcsoport sikere tehát azon alapszik, hogy rugalmasságunknak és agilis, szakértőkből álló csapatunknak köszönhetően az egyedi igényeket is a lehető leggyorsabban teljesítjük, legyen szó bármilyen közlekedési-, ipari- és speciális kenőanyagról.
Sikerünket jól jellemzi az a tény, hogy 2005-re Magyarországon meghatározó piacvezető szerepünk lett az ExxonMobil termékek tekintetében.
Fejlődésünk részeként 2008-tól a kiváló ár-érték arányú Agip/Eni kenőanyagok, 2010-től a importőrként az Eurol és a magas minőségi szintet képviselő Castrol, kenőanyagok értékesítése is megkezdődött.CAS_3D_P
Mára a Castrol, BP, Aral, kenőanyagok egyik legnagyobb magyarországi viszonteladói lettünk, ezzel a közlekedési kenőanyagok terén ezek a márkák fő stratégiai termékeinké váltak.

Tevékenységünk felöleli a közlekedési- és az ipari kenőanyagok piacának minden szegmensét. A sikerünk legfontosabb elemei a folyamatosan bővülő termékpaletta, a jól felépített logisztikai rendszerünk és a kiemelkedően nagy raktárkészlet, valamint a magas szinten képzett tapasztalt szakmai csapat.

Fejlett és rugalmas logisztikai rendszerünk és regionális raktáraink (Budapest, Vác, Veszprém) gyors és hatékony kiszolgálást biztosítanak partnereink számára.

Területi képviselőink minden felhasználói szegmens számára lehetővé teszik a folyamatos, személyes kapcsolattartást és az egyedi igények szakmailag kifogástalan, rugalmas és hatékony kezelését.

Saját laboratóriumunkban vizsgálni tudjuk többek között a kenőanyagok teljesítményét.kenőanyag szegmensek
Fejlesztő részlegünkben a kenéstechnikai mérnökeink az egyedi felhasználásokhoz
speciális termékeket fejlesztenek. Ennek köszönhetően minden kenési problémát
hatékonyan orvosolni tudunk saját fejlesztésű és gyártású, egyedi termékeinkkel.

SZEGMENSEK

Kenőanyagok terén a benzin-, diesel- és gázmotorok, mechanikus és automata hajtóművek,
ipari gépek, hidraulikus rendszerek, fémmegmunkáló gépek olajaitól kezdve a kenőzsírok teljes palettáján át, különböző felhasználási területekre tudunk megfelelő kenőanyagokat biztosítani.

 

Hatékonyságunkat és szakmai hozzáértésünket közel 4000 elégedett partnerünk bizonyítja!
Ügyfélkörünk a legnagyobb vállalattól a kisebb gazdálkodóig széles körű, mivel rugalmas kiszolgálási rendszerünk jól igazodik minden felhasználó igényéhez.
A Lavina Szerviz Kft. partnereivel minden esetben hosszútávú együttműködésben gondolkodik,ezért arra törekszik, hogy a kenőanyag mennyiség biztosításán kívül komplett szolgáltatás-csomaggal segítse, támogassa partnerei üzletmenetét.

Castrol Hivatalos Disztribútor