2011-ben a Budapest Bank harmadik alkalommal hirdette meg a „Budapest Bank Business Partner-díj” pályázatát, amelynek mottója a  “Vállalkozások a helyi fejlődésért” volt. A Budapest Bank azt tűzte ki célul, hogy elismerését fejezze ki azon vállalkozások felé, amelyek valamely területen példaértékűen tevékenykedtek.

A fentieken túl idén először a Budapest Bank különdíjat is kiosztott a társadalmi felelősségvállalásban leginkább élenjáró cégeknek. Ennek jegyében azt a példaértékű helyi/regionális együttműködési gyakorlatot díjazta, amely kedvező társadalmi, szociális hatást gyakorolt egy cég régiójába.

A Budapest Bank zsűrijének döntése alapján a két különdíjban részesített cég egyike a Lavina Autó lett, amely a Vörösház, Vác város műemlékének felújításával, valamint az ArtLavina képzőművészeti alapítvány létrehozásával érdemelte ki a megtisztelő elismerést. A sikeres pályázatnak köszönhetően cégünk 500 ezer Forint értékű banki szolgáltatásban, valamint az általa megjelölt alapítványt további 500 ezer Forint támogatásban részesült!

A nyertes pályázókról videó is készült. A Lavina Autó kisfilmjét itt nézheted meg: Budapest Bank Partner-díj