Petronas Urania 5000 LSF 5W-30 API CK-4

A PETRONAS Urania 5000 LSF 5W-30 a StrongTech™ formulájának köszönhetően hatékony védelmet biztosít a motor csendes gyilkosai ellen (azaz a motorba kerülő korom, hamu, lerakódások és lakkosodás ellen), megakadályozza a motorkopást és az oxidációt, és fenntartja az optimális olajviszkozitást. Ez segít a motor élettartamának meghosszabbításában és ezáltal csökkenti a jármű fenntartásának költségeit.

 A PETRONAS Urania 5000 LSF 5W-30 alacsony SAPS tartalmú teljesen szintetikus motorolaj, amely alkalmas az Euro 5-ös és Euro 6-os nagy teljesítményű dízelmotorokban való alkalmazásra, beleértve a modern, nagy teljesítményű, alacsony emissziós motorokat is, amelyek DPF, SCR, DOC és EGR technológiákat alkalmazó kipufogógáz kibocsátásszabályozó rendszerekkel vannak felszerelve. Alkalmas továbbá közúton történő és közúton kívüli használatra, magas vagy ultra-alacsony kéntartalmú dízellel vagy biodízellel működő, korábbi generációs turbó- és szívódízelmotorokhoz is. Megfelelő a CNG-motorokhoz is az alábbi specifikációkat előíró gépgyártók számára.

Jóváhagyások és előírások:
ACEA E6 / E7 / E9;  API CK-4;  JASO DH-2,

MAN M 3775
MB-Approval 228.51
VOLVO VDS-4.5
CUMMINS CES 20086
DEUTZ DQC IV-10 LA
MACK EOS-4.5
MTU CAT. 3,1
RENAULT RLD-3
Megfelel az alábbi teljesítmény-előírásoknak vagy túlhaladja azokat:
CAT ECF-3
DETROIT DIESEL DFS93K222
DAF Extended Drain*   *DAF Rapido szervizrendszer szükséges

Petronas Urania 5000 LS-FE 5W-30 API FA-4

A PETRONAS Urania 5000 LS-FE 5W-30 a StrongTech™ formulájának köszönhetően hatékony védelmet biztosít a motor csendes gyilkosai ellen (azaz a motorba kerülő korom, hamu, lerakódások és lakkosodás ellen), megakadályozza a motorkopást és az oxidációt, és fenntartja az optimális olajviszkozitást. Ez segít a motor élettartamának meghosszabbításában és ezáltal csökkenti a jármű fenntartásának költségeit.

A PETRONAS Urania 5000 LS-FE 5W-30 alacsony SAPS tartalmú teljesen szintetikus motorolaj, amely alkalmas a nagyteljesítményű dízelmotorokban való alkalmazásra, beleértve a modern, nagy teljesítményű, alacsony emissziós motorokat is, amelyek DPF, SCR, DOC és EGR technológiákat alkalmazó kipufogógáz kibocsátásszabályozó rendszerekkel vannak felszerelve.

Jóváhagyások és előírások:
Jóváhagyások és előírások:
API FA-4
JASO DH-2
MB-Approval 228.61
Megfelel az alábbi teljesítmény-előírásoknak vagy túlhaladja azokat:
CUMMINS CES 20087
DETROIT DIESEL DFS93K223