A Lavina több mint 20 éves fennállása alatt mindig hangsúlyt fektetett a partnereinek a képzésére, az új információk átadására a szakmai nap-okon. Az Ajánlott szervizek még rendszer technikusi vizsgát is tehettek a jónevű Fáy András Szakközépiskolában. Aztán az elmúlt években sokasodtak a tanfolyamok a szakmai nap-ok minden területén, és a szerelők is egyre inkább úgy IMG_6514érezték, hogy csak bizonyos szegmensekben érdemes fejleszteni, így a továbbképzések specializálódtak.
Április első szombatján hagyományfelelevenítő célzattal újra a váci iskolába invitáltuk kedves partnereinket.
Az ötven feletti jelentkezőből úgy éreztük, ismét szükség van egy jó hangulatú partnertalálkozóra, tréningre.
A rendezvényt Szabó Laci nyitotta meg, IMG_6526akinek bizony „fülig ért” a szája a sok ismerős régi barát láttán. Az előadásokat Huszti Tibor tanár Úr nyitotta meg a kipufogó gáz kezelő rendszerekről, kiemelten az EGR szelep gyakorlati hibáiról szóló anyaggal. Őt követte a szünet után Dr. Börzsönyi Sándor az olajokkal kapcsolatos legújabb információkkal. Itt már az előadás interaktívvá vált, nagyon jó, és hasznos kérdéseket kaptunk a „szakmától”. A kávé és az aprósüti ugyan kimaradt, de ebéd előtt még Szalay Iván következett a szervizek számára frissen indult Castrol Service Plus kezdeményezés bemutatásával.IMG_6540 A Rubra Catering által nyújtott ízletes ebéd után is újabb érdekfeszítő téma következett, Szabó Gyula cégvezető adott áttekintést korunk egyik legégetőbb témájáról, a kenőanyagokhoz fűződő jövedéki törvény változásáról.
A figyelem mindvégig feszült volt, az előadások után élénk eszmecsere alakult ki a hol egyedi, hol mindenkit érintő problémákról.
A habot a tortán a sorsolás jelentette. Minden résztvevő bemutató darabot kapott a WSW által forgalmazott napi munkában kiválóan használható fúró-vágó, illetve mosófolyadékból. És itt még nem volt vége, IMG_6562hiszen a kvíz kérdésekre helyesen válaszolók között Remsa, Ruville, Hengst, SCT Zimmermann termékkedvezmények (nem véletlenül, hiszen többek között ezek a Lavina saját importú termékei), és a fődíj pedig egy Mannol kishordó volt.
A kellemes hangulatú rendezvényről mindenki elégedetten távozott kora délután, mi pedig máris kezdjük szervezni a következőt
További képekért keresse a Lavina facebook oldalát:
www.facebook.com/xlavina