A Láng Autó Valeo termékekhez kapcsolódó értékesítési akciót hírdetett, amelynek a nyertesei egy Off-Road kalandnapon vehettek részt.

Az acsai dombok-hegyek ideális helyszint adtak a közel 60 résztvevőnek, a „háttérbázisról” az Xlavina gondoskodott mind ellátás mind technikai oldalról.

A meghívottak először egy előadást hallgattak meg Patrick Hublet a Valeo régió vezetője jóvoltából. Patrick teljesen nyíltan beszélt a hallgatóságnak a termékek tulajdonságairól, és a piaci helyzetről.

Utána csoportokra osztva birtokba vették a terepjárókat és a quadokat, és szakértői segítséggel megismerkedtek a terepvezetés rejtelmeivel. A bátrabbak némi iránymutatás után maguk is megküzdöttek a siratófalakkal, ugratókkal, fás-bokros akadálypályával a Polarisok nyergében, vagy a terepjárók volánjánál. A szabad tűzőn főtt gulyás és a desszert palacsinta után jött a „bizalmi játék”, azaz a bekötött szemű vezetés akadálypályán! A tikkadó partnerek ezt az akadályt is sikeresen vették, majd némi frissítő után következett az eredményhirdetés. Az értékes Valeo ajándékokat és ereklyéket Dr. Boros Roland és Patrick Hublet adta át.

A kora esti hőségben a kitartóbbak még szabad program jelleggel tesztelték a járműveket, majd mindenki hazaindult kellemesen elfáradva az élményektől.

[nggallery id=39]